Päässä on pyöriny koko päivän "Tiilia Taalia Tallallaa" mutta otsikon sanoin =P

Vihjasin perjantaina isännälle, että tarttettais sellanen gladiolux-laatikko =) eikä aikaakaan, kun se oli sellasen jo värkänny =) ON SE NIIN IHANA MIES!!!!! Tänään se oli mun isin kans teerisoidinreissulla ja oli tuonu sieltä mukanaan kelopuuta, josta se teki gladilaatikkoon kasvutuen =) ja paransi tukea vielä heinäseipäilläkin =)

1440709.jpg

Viimevuonna jo vihjasin isännälle, että ois tosi TOSI kivaa, jos mulla ois sellanen puutarhatyöskentelypöytä, jolla ois helppo hääräillä ergonomisesti noita kaikkia kukkajuttuja pihalla. Ja kappas... tänään hän sen teki =) ON SE NIIN IHANA MIES!!!! (tokikin sillä on ollu kova into tehdä jotain, mutta autotallirakentamiseen se on niin kypsyny, että sille teki vain hyvää tehdä välillä jotain pientä näppärää =) Ja ku se on noi mun puutarhajutut toteuttanu, ni nyt se häärää sit ton tallin kimpussa)

Eilen käytiin naapuripitäjän multasormessa ja ostettiin daalioita ja halpa hallista pesuvateja =) Sit tänään, ku isäntä oli saanu mun puutarhatyöskentelypöydän valmiiks, mää hain äiskän kellarista gladisipulit. Ja nyt on gladit ja daaliat esi-istutettu pesuvateihin. Annan ne nyt vähä aikaa oleentuu niissä ja sit heitän viel vähä multaa päälle. Sit toukokuu menee siinä, kun niitä kantaa sisään ja ulos, sisään ja ulos ja kesäkuun 6 päivän jälkeen ne voikin istuttaa laatikkoonsa =)

Kevätsipulipenkki puskee jo kovaa kyytiä kukkaa pintaan. Liljapenkkikin perhana jo puskee!! Ne vähä hirvittää, että ku ne tulee näin aikaisin... mut en voi niitä mitenkään estääkään =P Myös perennapenkissä olevat sipulit nousee ja kuunliljojen seassa näkyy olevan kans jotain sipuleita.... ei vaan hajuakaan, että mitä... ehkä tulppaaneja ?