siellä se ihana pikku pietu morjensti meitä välittömästi, ku kätilö työnsi ykssilmädildon sisuksiin =)

sydän sykki voimakkaasti, kädet ja jalat heilu ku nykytanssijalla, aivot olivat kaunis symmetrinen perhonen, pallea piti sydämen juuri oikealla kohdallaan erillään muista sisäelimistä, virtsarakko löytyi heti, vatsalaukku heti, napanuora oli juuri oikean näköinen sykkyrä... KAIKKI OLI HIENOSTI!!!

verikoetulosten kanssa katsottuna tilanne oli vielä parempi =) ei kasvanutta riskiä kehitysvamman suhteen, ei jatkotutkimuksia, normaali riski.

piskuisemme oli 5,4 cm pitkä, jalkaterä oli 8mm ja niskapoimu 1,3mm. näin ollen pietu vastasi rv12+1, kun ns oikea ikä on 11+6. laskettuaika pidettiin samana, sitä ei lähdetty muuttelemaan noin pienen heiton takia.

kätilö pukki kaveria, jotta piskuinen kääntyisi, ja tottelihan se  =) äitiinsä tullu =) tokikin kätilö selitti hyvin seikkaperäisesti, että kääntyminen aiheutuu siitä, että vesi tekee aaltoja =) mutta katsottiin tarkkaan myös se, että kun vesi tasaantui, niin kyllä se piskuinen kääntyili ihan yhtä tarmokkaasti ihan ilman aaltoiluakin =) ja liikkeet oli kuulemma oikein hienoja =)

NYT ME OLLAAN RASKAANA!!!!!!

kätilö selitti kokoajan kaikkea todella seikkaperäisesti ja se ilahdutti todella paljon!!!