Eilen oli neuvola. keskusteltiin mun selkäkivuista, matalasta hemoglobiiniista (rautakuurille), tasoittuneista sokereista, siitä kuinka mä en olekaan hysteerikko, yökipuilusta ja ajoittain olemattomasta ja ajoittain todella isosta mahasta.

verenpaineet oli taas matalat, paino oli pysyny samana ku viimeks (HYVÄ SATU!!!!)

sf-mitta oli 17cm (käyrän yläpuolella, mutta väitin että neukkis mitta läskit - mutta ei kuulemma mitannu =P ) vatsan ympäryski mitattiin, mutta ENPÄ KERRO =P

neukkis "pakotti" meidät ottamaan masukuvia, ku me ei oo yhtään vielä kuvattu... niinpä mä tänäaamuna sit otin ekat kuvat, ja kyllähän se oli jo kasvanu... aikaisempiin peilikuviin verrattuna =P

no sitte ne sydänäänet... niitä ei sitte meinannukaan kuulua... äiti meni aika vakavaks ja hiljaseks ja tuijotteli vaan kattoa... istukan kohdalta äänet kuulu aina, mutta se ei kelvannu neukkikselle. vähä väliä se sai kuuluviin pari tumpsahdusta mutta sitte pietu jo karkas. doppleri sammuu viiden minuutin välein ja vasta kolmannella käynnistyskerralla pietu anto periks ja pysähty sen verran että saatiin kuultua tasaisen säännölliset kauniit äänet. kylläpä äiti helpottu! syke heitteli 130-160, mut johtuu kuulemma siitä, että pietu on kovin liikkuvainen kaveri.

tänään täytty rv18 joten pari viikkoa ni puoli väli alkaa paukkumaa!!! HERRANEN AIKA!!!!

me metsästetään nyt häkkisänkyä, ku ei "yhden takia" kannata uutta ostaa. eilen käytiin isännän mummolan "ylisillä" ja löydettiin tosi vanha, osittain rikkinäinen pinnis - jonka isäntä haluais rempata. siinä ei vain ole säädettävä pohjakorkeus, jota mä pidän tärkeänä, ku tuo selkä muutenki aina reistaa. niinpä käymme tänään appelassa katsomassa ja sit ois isännän tädilläkin yks kätkö. sitte suunnistammekin kirpparille, mikäli toimivaa ei löydy.