Täälä mä lomailen oikeista töistäni =) ja VAAN OON =) iltapäivisin hoidan kummityttöä - ja onpa rankkaa =P hän kun nukkuu suurimman osan ajasta, ja senki ajan ku on hereillä, on aivan ihanne lapsi =)

Mutta aion olla koneeltakin lomalla, sen verran vaan tänne, että tässä puolivälin masu =) nyt siinä on kyl jo IHA PAKKO olla vauvaakin =)

1672224.jpg

RV20+0

Voinnista sen verran, että suonenvetoja on alkanu ilmaantuu, mutta ostin kalkki+magnesiumtabletteja, jospa ne ei pahenis. Suoliston kanssa on ongelmia ihan kokoajan... oksennusta lentää välillä... ja ruoka ei kertakaikkiaan maistu... mut syön kyllä!

ensmaanantaina on rakenneultra ja jänskättää!! vaik vaikuttas kyllä siltä, että Pietu on ainaki hengissä =) liikkeistä päätellen meinaan =)

 

VOI VITSI MUA NAURATTI!!!! mulla on yks kameran muistikortti varattu nimenomaan näille masukuville =) ni isäntä oli ottanu omasta masustaan kuvan menneellä raskausviikolla =) *hih* silläki ON vauvamaha =P ihmettelin, että ku emmä oo ottanu paljasnahkakuvia =P mut ku tarkemmin katto, ni isännän "Pietuhan" se siinä =P *hihittää*