Mehän rakennettiin viimevuonna sellaset omasta mielestä hienot ruusupenkit ja ruusutki kukki vielä tosi pitkälle syksyä! ja kauniisti kukkiki!!

nythä ne oli sit talven aikana paleltunu =( ja me ku vaalittiin niitä ruusuja, kuin pienet harmaahapsiset ruusumummut =/

mä olin NIIIN pettyny pakkasen purevuuteen, että tilasin uudet taimet! 19kp Europeanaa, talvenkestävyydeltään ERITTÄIN HYVÄ!

toissapäivänä vaihdoin toiseen penkkiin taimet ja eilen toiseen. Nyt on penkit kunnossa!! ja kasvua ODOTELLESSA! =P

seitsemässä vanhassa taimessa oli ees jonkilaista elonmerkkiä, joten ne lahjoitin äidilleni - toki voi olla että ne delas iha vaa siks että ne siirrettiin. mut kohtahan sen näkee.

omiin penkkeihin pitää hetken päästä lisätä lisää multaa, sillä vanhojen taimien kohdalla ongelmaksi osoittautui ainakin se, että ruusujen "jalostusvarret" oli tullu näkyviin, ku multa oli painunu. ja niiten ku pitäs olla 5-10cm mullan alla. joten nyt osataan ainaki pitää siitä huoli.

sit talvisuoja tehdään tänävuonna PALJON PAREMMIN!!!! mä jo ehdotin, että penkin reunoille laitettas styroksit. siihen isäntä vaan nauro...

VOI ETTÄ KU KUKINTA ONNISTUIS JA KASVU JATKUIS VUODESTA TOISEEN!!!!

Sit viimesyksynä tekemäni kevätsipulikukkapenkki oli kyl komeessa loistossa!! mun piti istuttaa siihen myös kesäkukkia, mutta en oo jaksanu... kohta penkin kukat jo kuihtuuki ja sit se on ruma... tarttee sit istuttaa vaiks orvokkeja kesäks ja koittaa enskeväänä uuestaan kesäkukkien istutusta...

gladipenkki hohtaa vihreyttään, mutta saa nähä tuleeko oikeen kukkaaki... liljapenkissä on noussu jo iso kasa liljanvartta, ja toivottavasti kukintakin onnistuisi!