Haimme äsken pinnasängyn =) saimme sen isännän siskopuolen naapurilta =) Jotenki suomalainen luonto ei vaan anna periks täysin ilmaiseksi ottamiseen, joten veimme mustikkapiiraan "maksuksi".

Nyt alkaa tuntuu konkreettiselta tää oottaminen =) masu pullottaa ja sänky oottaa kasaamista =)

On me ostettu myös hoitoalusta ja kantoreppu =) Sitteri on tulossa suvusta ja veli on luvannu kaikkee tarpeellista =)

Vaunuja pitäis ilmeisesti jo vähä kattella... osa kuulemma on täysin tilauskamaa...

Äitiysraha ja -pakkausjutut on lähetetty Kelaan ja vauvavakuutus on pistetty hakuun.

Pietu se jatkaa festarointia =) ja on todella helpottavaa, kun tuntee liikkeet "jatkuvasti" - ei tartte pähkäillä, notta onko se elossa vai ei.

Ens tiistaina ois vatsapolilla jonkuasteinen tapaaminen ammattiosaajien kanssa. Torstaina on sitten äitipolilla ultra ja lääkärin vastaanotto. Nii ja maanantaina neuvola. Että kevyt laskeutuminen töihin, ku saikun jälkeen kaks päivää menee taas seinäjoella. Mutta mä en sitä ressaa!! Pääasia että Pietua ja äitin vointia seurataan!

Kunto on kohentunu muutenki hyvänlaisesti. En enää tartte päikkäreitä (mut nukun kyllä, jos "on tylsää") =P Koirien kans jaksaa jo vähä lenkkeillä pidempään =) Töitäki kävin kokeilemassa parina päivänä muutaman tunnin - mutta se ei oikeen vielä suju. En pysty keskittymään moneen asiaan yhtäaikaa, ja kun tulee työhön keskeytys, ni on tosi vaikee tarttuu uudestaan toimeen. Ja keskeytyksiä tuntu tulevan jatkuvasti, ku joko puhelin soi tai ovi kävi...  Saiskohan ensimmäiset päivät työskennellä työhuoneen ovi kiinni... ilman asiakaspalvelun vaatimaa keskeytystä...

Iho kuoriutuu voimalla! Meitsi siis luo nahkaansa!! Varpaista iho lähtee ihan sellaisina koko varpaan pusseina =P aika hassua!! Sit pitää kovasti rasvailla ihoa, että uusi iho vahvistuisi niin, että se kestäis eikä ois "kipee".

Eli pikkuhiljaa pikkuhiljaa =)

Äsken oltiin muuten katsomassa sukulaispojan pesäpallo-ottelua =) oli ihailtavaa, kuinka poikien vanhemmat olivat täysillä harrastuksessa mukana!!! Ja pojathan pelas hyvin!! Pienet pojat!! 99 syntyneet =) Oli kiva olla kattomassa!!

Aijuuja vatsa... se on ajoittain oikeinkin hyvä ja ajoittain iha vesivellillä... mut kait sekin tasaantuu ajan kanssa...

Insuliiniä vedän vielä aamuisin pitkävaikutteisen muodossa, mutta ateria insuliinia en enää oo piikittäny, sillä aamusokeriarvo on jo matala. Onneks maanantaina on neuvola, jossa voidaan katsoa annokset kuntoon, ku ei se arvo sais matalaksikaan mennä...

Että elämä on iha ok nyt =)