lääkäri "varotteli", että kortisonin käyttö saattaa aiheuttaa sellaista ylenpalttista touhuamisvimmaa. toki se varotteli myös ihan oikeesti, että vaikka vimma iskee, ni kovin raskaisiin hommiin ei saa ruveta, ennen ku kunto kestää.

no eilen iski sellanen etiäinen... mun teki mieli siivota vaatekomero... mut ku menin katsomaan sitä, ni päätin, että en tod ala siivoon !! liian iso urakka ja jäis varmasti kesken... ja siitä ei tykkäis kukaan!!

mut tänään iski keittiövimma!! siivosin keittiön sillee pintapuolisesti suursiivoten. pesin kaappien ja laatikoitten ovet, jynssäsin tasot ja lieden antibakteeriaineilla, pesin liesituulettimen, karsin KAIKEN ylimääräisen tasoilta ja jokapaikasta pois. ja sain ne jopa niin sanotuille omille paikoilleen =P saa nähä huomaako isäntä =P jo ihan pelkästään ovien puhtaudesta PITÄIS huomata =P ja liesituulettimen päälinen ois se ihan ensimmäinen, mistä pitäis hokata. en kyl meinaa sanoo mitää, katotaan hokaako se ite =P (toki mä sit joudun tunnustaa, jos se luulee, että mä oon taas vaan nukkunu koko päivän!!! EN OO!!! hikoillu ja hääränny nii, et koiratki oli iha et "Mikäs mutsia vaivaa!?")

Masukuvanki otin, ku tulin neuvolasta. Neuvolassa sanottiin, että kaikki on periaatteessa ok, ku ottaa huomioon sen, missä kunnossa oon tässä ny ollu.

Syke nakutti tasasen voimakkaasti 150-170, pääsääntösesti sellasta pikkasen reilua 160.

sf mitta oli 17,5

hb110 (eli matala, mut sille ei ny tehä mitään, ennenku kunto tasaantuu)

pissassa oli valkuaiset plussalla - mutta saattaa kuulemma johua iha vaan tästä sairastelusta... neukkis tarkasti ettei oo turvotusta, ja ku verenpaineki on niin matala, ni ei oo kuulemma hätää. paineet oli 55/108

paino on suunnilleen samassa ku ennen raskautta, joten seki alkaa tasottuu takas uomiinsa. se ku putos yli 5kg tos männä viikoilla.

sokereiden takia pyysin lähetteen äitipolin diabeteshoitajalle ja tän sairastelun takia ultraan. ainaki db-lähetteen ne siel varmasti hyväksyy, mut ultraa ei välttis.

1718786.jpg

RV22+2       10.7.2008

VOI JA MUN RUUSUT!!! ne on kasvanu aivan älyttömästi viikon aikana!!! valitettavasti joukkoon mahtui kylläkin kaksi juurta, jotka ei näköjään oo lähteny yhtään itämään, mutta antaa niitten ny olla siel seas, jos ne intaantuis sit vaiks ensvuonna... (toiveajattelua)

Liljat on isoilla nupuilla, eli kohta saahaan liljaloistoa =) ja gladit näyttäis kans tekevän kohtapuoliin satoa, eli neki selvis ennen aikaisesta esikasvatuksesta huolimatta. eli kukkasia odotellessa!

orapihlaja-aitakin on tuuhea =) ei ees myyrän raatelemat oo pistäny kovasti pahakseen =) ensvuonna se on jo selvä aita =) pieni terhakka aita =)

muut kukkapenkit onki sit iha villikkoina. päätettiin näes, että revitään kukat syssyllä penkeistä pois ja uusitaan ne kokonaan, ku niis on niin hemmetisti rikkaa - ku otettiin multa iha vaan tän meidän tontin peltomullasta. eli iso rojekti eessä sitte syyskuussa!!!! emäntä ohjastaa ja repii, isäntä lapioi ja kaivaa =) iha vaa pietun takia sellanen työnjako =P noi etupihan penkit OIKEEN HÄVETTÄÄ, mutta pitää sit vaa aina selittää tilanne jos joku kehtaa ottaa puheeks =P ja toki! mikäs viidakossa on vikana =)