ultra oli ja meni ja pieni pettymys jäi päälimmäiseks tunteeks. ei siitä johtuen, että jotain ois vialla tai että ku ei saatu sukupuolta selville (sillä ei oo ees mitään väliä)

mutta pettymys johtuu siitä, että kätilö ei saanu kunnon näkyvyyttä mihinkään ja sillä oli tosi kiire. se hoki vaan että "ei täältä ny oikeen nää mitään ku vauva on niin matalalla lantiossa" se ultras sekä mahan päältä että emättimen kautta ja vielä mahan päältä. kaiken tärkeän se sieltä "näki" ja mitat se sai emättimen kautta - mutta kokoajan se hoki että ku mitään ei meinaa nähä.

mittoja se luetteli paljon mut eihän niistä mikään jääny mieleen. ainoastaan että reisiluu on 3,3cm ja vatsan ympärys 16cm. mutta sen muistan että kaikki mitat vastas viikkoja hyvin. ja sehän on pääasia.

viimeiseks kätilö sano että "jos vielä saatte lähetteen tänne ultraan, ni kysykää kaikki uudestaan ja koittakaa sillon kysyä sitä sukupuoltakin" - joten meille jäi molemmille sellanen tunne, että tää ultraus ei loppujen lopuks sitte ees onnistunu täydellisesti...

mun omasta voinnista se sano että pyytää lähete vatsa ja äitipolille ja käydä yksityisellä, jotta saa asiat kuntoon ajoissa.

tänään sit oli tk lääkärin vastaanotto ja lääkäri katto taas että vauvalla on kaikki ok. liikkeitä se pyys seuraamaan, että ku ne on nyt vaimentunu ni että miten jatkossa menee. mutta sisätutkimuksessa kaikki on mallillaan, vauvan lantiossa oleilu ei tarkoita, että se olisi puskemassa itseään ulos (eli uskaltaa jatkossaki ähkiä pöntöllä, mikäli kohdun supistuksia ei tule)

sf mitta oli edelleen sen 17, eli se ei oo muuttunu kolmessa viikossa.

sydänäänet kuulu taas hyvin ja oli säännölliset ja vahvat. joten lääkäri vakuutteli että VAUVALLA ON KAIKKI OK!!!

mulle se laitto lähetteen nyt ensin vatsapuolelle ja konsultaatio äitipolin kanssa sitte yhteistyössä. tähystyksestä se sano että ei saa suostua, paitti pelkän peräsuolen tähystykseen ku se on semmonen kevyt lyhyt tähystys.

kysyin sit jonotusajasta ja se on 2-4vko (kuulemma vähän)... mut suvun painostuksella mä sit tilasin yksityiseltä vatsatautilääkärin vastaanoton, jossa voin jutella tästä olotilasta ja hän saa sitte tehä ratkaisunsa jatkosta. vatsalääkäriä menen sitten tapaamaan 10.7.2008 joten paljon nopeampaa ku julkiselle pääsisin. julkisella ku pelkkä lähetteen käsittely kestää kuulemma 2vko.

tilasin myös ultra-ajan. yksityispuolelta meidän lapsettomuuslääkärille =) hänen vastaanotolleen pääsemme 28.7.08. on kuulemma sen verran suosittu nainen, että aikoja ei ole lähemmäks. sanoin että kiireellisyydellä ei ole nyt niin väliä, sillä julkisen seurannassa on vakuutettu että kaikki on ok, mutta että haluan tän lääkärin vielä kuitenkin katsovan kaiken.

saikkua jatkettiin niin, että se on 21.7.08 saakka. ja mä oon jo oppinu olemaan saikulla ja luottamaan siihen, että työt hoituu kyllä =) eli mä EN OLEKAAN korvaamaton =P outoa!!!!

 

sitte vielä siitä, että ku moni kommentoi, että onneks täälä on vähän nauruakin... haluaisin korjata sen verran, että vaikka nyt olenkin ihan läpipaska ja nestetasapainoton, ni henkisesti olen erittäin tasapainoinen ja elän elämäni parasta aikaa!!! aatelkaas ite!!! kauan odotettu vauva kohdussa ja ei työhuolia!!! lepäämistä oikein lääkärin käskystä ja rauhallista kotielämää!!! kyllä täälä siis nauru raikaa ja arki sujuu!!! eli älkää olko huolissanne! mä olen iloinen ja NAUTIN raskaudesta ja elosta! ja pieni suolistokipuhan on vain merkki elämästä =P