isäntä sai inspiraation lähteä tekemään meidän sänkyyn päätyä =) onhan sitä jo MONTA VUOTTA odotettu =) isäntä ku on sellanen tee-se-itse-mies =) ja ostaa ei oo "saanu" =P nooh, tänään saamme sänkyyn päädyn ja seinät ei oo enää sit nii sottaaset =P

eilen käytiin ostamassa vaunut ja turvakaukalo =) JIIHAA!!! olipa se hauskaa =) mutta VÄSYTTÄVÄÄ!! molemmat nukuttiin keikan jälkeen parin tunnin päikkärit =P

1789305.jpg

 

1789324.jpg

Vaunut on Emmaljungaa ja kaukalo Garco. Hinnasta nyt viis!! (budjettia kun jäi vielä jäljellekin) Kunhan on laadukkaat ja toimivat ja turvalliset!!! Ja vaunujen kohdalla ehdoton vaatimus oli, että ne on helpot lykättävät niiin hiekkatiellä ku sohjossaki (sillä molempia täälä riittää!!!)

Päädyttiin vaaleaan väriin siitäkin huolimatta, että niissä näkyy lika =P oikeestaan sehän on parempi vaan että näkyy, ni tajuaa pestä aina sillon tällön, sillä esim maitosotkut ovat pahin bakteerinkasvualusta, mitä on olemassa - ja se homehuttaaki hyvin nopeesti.

Ja jälleen kerran valinta oli erittäin yksimielinen!! Molemmat sano oman suosikkinsa värivaihtoehdoista, ja ne osu jälleen kerran aivan nappiin =)

Sänkykin on nyt kasattu ja patja ja peitot ja jopa tyyny hankittu. Ostettiin sekä allergiapeitto että untuvapeitto (ja untuvatyyny) Untuvaan päädyimme siksi, että meillä on itellä untuvatäkit ja ne on talvella lämpöiset ja kesällä viileät!! Allergiapeitto ja patja oli itsestäänselvyysvalinta, sillä me ollaan molemmat aika räkänokkia, joten taitaa Pietustaki tulla! Untuvatyynyn valitsimme siksi (vaikkei vauva tyynyä tarvikaan) mutta siis siksi, että se on matala ja se toimii samate hyvin lämmönjakajana, ku peittoki.

Ostettiin me sitte myös pinnasuojat (nallepuh) ja sit se sellanen katosteline =) meinataan nimittäin laittaa ainakin alkuun sängyn päälle mun häähuntu =) se on päätetty jo silloin, kun huntu on ostettu =) että sitte sitä käytetään vauvansängyn päällä =)

Vauvanvaatteita ollaan osteltu koko yrittämisaika. Nyt sit tein inventaarin ja =) lähes kaikki on vihreää =) ja suuressa osassa on sammakkokuosi =) satu laavs frogs 8) Pienenpieniä vaatteita ei ole oikeastaan yhtään, sillä oon aina ostanu vähä isompaa, että niitä ehtis sitte pitämäänki. Joten tarttee tehä pari perussettihankintaa.

Laitoin kaikki vauvanvaatteet ja tarvikkeet (paitti tietty vaunut ja kaukalon) pinnasänkyyn ja se on laitojaan myöden täynnä =P (pohja korkeimmalla tasolla kuitenkin) =P mutta EI NE VIELÄ RIITÄ MIHINKÄÄN =P

Jonkinlainen lipasto vaatteille ja hoitotarvikkeille tarttis vielä hankkia, tai sit isännän tarttee korjata meidän jo olemassa oleva lipasto sellaseen kuosiin, että laatikot ei hajoa käsiin, ku ne aukasee =P

Äitiyspakkauksesta tuli tieto, että kahden viikon päästä se ois noudettavissa postista JEE!! =)

EN OO MUUTAMAAN VUOTEEN PYSTYNY USKOMAAN, ETTÄ JOSKUS OLISIMME TÄSSÄ TILANTEESSA!!!!! USKO OLI MENNYT KYLLÄ IHAN TÄYSIN!!!!!

Vaunuista on pakko hihittää =) isäntä on rallannu niillä pitkin taloa =) tyhjillään ja mielikuvitusvauvan kanssa ja jopa koirien kanssa =) ja oon mäki TIETYSTI!!! ja voi kun ne onkin kevyet työntää!!! kuuden kilon koiran kanssa ja kuuden ja neljän kilonkin kanssa =)  eli yksi tärkeimmistä argumenteistani on toteutunut =) vaunujen tulee olla kevyet työntää!!