Tällaisen kummun kanssa kävimme sunnuntaina kiertämässä Perhon Salamajärven kansallispuistossa sellasen noin viiden kilometrin luontopolku. Vauhti oli maleksiva, tai no ehkä sittenkin maisemia ihaileva =) Kyl Suome luonto onkin kaunis näin syksyisin!!!

1931248.jpg

1931300.jpg

Me on joka syksy käyty Kuusamossa patikoimassa, mutta nyt mä en enää uskalla iha niin kauas lähtee =P mut onneks noita patikointireittejä on ihan tässä "lähistölläkin".

Kävely sujui oikein hyvin. Supistuksiakaan ei tullut kuin vasta ihan viime metreillä! Mut kyllähän mä hikosin ja läähätin =P Mut voisin vielä lähtee kiertään joitain pieniä reissuja. =) Luonnosta kun saa voimaa ja toi kävely on raskausajan liikunnasta parasta =)

Muutenki vointi on ollu nyt aivan loistava =) en ole pahemmin väsyny, ei ole pahemmin supistuksia, potkuja on vähän tuntunut - möyrintää useammin. No ruoka ei pahemmin maistu, mutta... syönyt olen.

Suolipuoli onki vähä eri asia... lääkäri nosti kortisonin 20mg:stä 30mg:n, sillä suolen aktiivisuus on vähä liia vilkasta =P Mutta toivottavasti toi nostettu annos sit tehoaa siten, että kun on synnytyksen aika, ni suoli on kunnossa.