Hei rakkaat lukijat!!

Tää vaihe elämässä on sellainen, että koko muu maailma kotimme ja perheemme ulkopuolella on kadonnut!!!

Olen aivan TOTAALISESTI Pietun lumoissa!!! Ja isännän kans =) Varsinkin nyt, kun isäntä jää vihdoinkin isyyslomalle!! (2vko)

Mulla ei ole nyt aikaa mihinkään... mä vaan tuijotan meidän lasta! mä vaan hoidan meidän lasta! mä vaan pidän kodin esittelykunnossa, sillä vieraita on riittänyt.

Jostain on siis tingittävä, ja tällä erää se on tämä blogimaailma! En ole ehtinyt kirjoittelemaan omia kuulumisia (no se ei ole edes tärkeää). Mutta mua harmittaa ihan älyttömästi se, että en ole ehtinyt lukemaan muiden kuulumisia!!!! Pitää joku ilta mennä tummun ja tuhuvan luo kylään ja lukea siellä isin koneella, joka on siirtonopeudeltaan milijuunasti nopeempi ku tää mun kone. Tässä on VAIN 384 nopeus, ku meil tääl unkurinperäl ei toimi mikkään ihmeen laajakaistat tms, ku meillä modemisydemi on tällainen gprs-kännykorttimodemi....

KIITOS KAIKILLE KOMMENTEISTA!!! KIITOS ONNITTELUISTA!!! KIITOS TUESTA!!! KIITOS KAIKESTA!!!!

Tulen toki kertomaan kaikki tärkeet kuulumiset =) kuten esim neuvolakuulumisia, sillä itteä esim jännittää se, onko pietu saanut tarpeeksi painoa. riittääkö mun maito...

tietysti tuun kertoo ristiäisistä =) pappi on jo alusavasti varattu, mut kalentereita ei oo yhdessä vielä ehditty katsomaan. oli HIENO tunne, kun pyytämämme pappi sanoi, että "paikkakunnallamme on yksi pariskunta jonka lapsen hän haluaa EHDOTTOMASTI kastaa, ja ne olette te!!" =)

AIJUU!! meillä on kolme koiraa =) bichon havanese 11v, kääpiöpinseri 6v ja niitten rotujen risteymä 4v. Koirat ovat ottaneet Nurmilintumme ERITTÄIN HYVIN VASTAAN!!!! vanhin oli aluksi tosi loukkaantunu mulle, ku olin pois kotoa niin kauan ja sit tulin tollasen tuhisevan nyytin kans kotiin. pinseri (jonka käyttäytymistä kaikki pelkäs eniten) on käyttäytynyt AIVAN IHANASTI!!! hän istuu sylissäni, kun imetän Pietua; hän makaa vieressä kun imetän Pietua; hän makaa Pietun vieressä sängyllä ja pitää päätään Pietun pepun päällä =) hän on NIIN RAUHALLINEN Pietun lähellä!! hän on pari kertaa antanu pienen pusun poskelle =) (pinserin käyttäytymistä pelättiin siksi, että se on NIIN HÄSLÄ!!! hyppii ja pomppii ihan älyttömästi! ja varsinkin änkeää aina syliin ja haliin ja yrittää pussailla (meillä ei anneta koirien nuolla naamaa! jos joskus nii tapahtuu ni siks et ne on vaan nii älyttömän nopeita!)

Sekotus sitten =) hän ei vaan tajuu =) hän on pariin otteeseen käynyt istumassa Pietun sylissä =) (niin että mä oon tietysti vahtinu kokoajan haukkana vieressä) ja pari kertaa hän on noussut Pietua vaste seisomaan (ku pietari on mun sylis) ja tehnyt siinä tuttavuutta haistellen. mutta muuten hän ei oo välittäny vauvasta oikeestaan yhtään.

Sitten KAIKKI on pelänny sitä, että miten Pietu suhtautuu koiriin ja varsinki niitten haukkumiseen. No ei mitenkään =) hänhän on oppinut ääniin jo kohdussani!!! Haukku ei häiritse unta, ei imetystä ei valvomista!! Ainoastaan, jos pinseri makaa vieres ku imetetään, ja alkaa siinä haukkuu, ni sit PIENI säpsähdys. Mut siinä vaiheessa koira lentää kauas =P

Ja miten me ollaan sitten suhtauduttu koiriin? Sillä MONI sanoi, että kun vauva tulee, ni me unohdetaan koirat. NO EI PIDÄ PAIKKAASA!!!! me rakastetaan koiriamme ihan yhtä paljon ku ennenki, ehkä jopa enemmän (jos pystytään), sillä he ovat käyttäytyneet niin ÄLYTTÖMÄN HIENOSTI!!!

Mä oon pyrkiny käyttää niitä lenkillä aina ku oon kyenny =) sillä se on ollut aina osa arkeani! ja mul oli niitä ihan sairas ikävä sairaalassa ollessa!!! Eilen oli ihan luksusta, ku pääsin pitkälle mettälenkille PITKÄSTÄ AIKAA!! torstaina kävin pikalenkillä. (sit oon käyny kaupas kaks kertaa) ja eilen oli IHA PAKKO PÄÄSTÄ kunnon lenkille koirien kans! ensinnäki siks et koirat oli sen ansainnu ja toisekseen siks, että en oo pahemmin ollu raittiis ulkoilmas sit 12.10. jälkeen!!!

eilen oli pää iha sika kipee!!!! mut sit mä pääsin lenkille!!! =) (eiku mähän kävinki vain yhden koiran kans pitkällä lenkillä! kaks jäi isännän kans hoiteleen Pietua =D)

nyt pitää pitää huoli siitä, että muistan käydä joka päivä ulkoilemassa!! KOHTAHAN MÄ SAANKI JO VAUNUTELLA!!!!! tiistaina pietu on 2vko ja neukkis tulee katsastamaan tilanteen =) ja pääsen kysymään, että onko tällaisen ennenaikaisen vauvan kans tiukemmat ulkoilutussäännöt...

Pietu on muuten mielestäni kasvanu iha älyttömästi!! ei välttis pituutta eikä painoa, mutta ihmisyyttä =) hän on ihan eri näköinen, kuin laitoksella!! kuviaki ku kattelen, ni iha eri näkönen  =) <3 ja kun annan kenguruhoitoa, ni tuntuu että keskolassa hän vei paljon vähemmän tilaa rinnaltani!!

äsken isäntä antoi Nurmilinnullemme lisämaitoa, sillä hän on nukkunut tänään NIIN PALJON, että ei oo syöny kunnolla. Pienokainen kun nukahtaa hyvin äkkiä rinnalle!

Meillä on ollu vieraita ihan solkenaan! ja eilen me päätettiin, että enää ei oteta vieraita vastaan klo 19 jälkeen, vaan rauhoitamme kotimme, jotta Pietarimme saa rauhoittua rauhassa yöunille. Hänen rytminsä on aika tasanen aina klo 19 saakka. Syö ja nukkuu niin että kolmen tunnin unet, puolisen tunnin ruokailu vähä valvomista ja taas unet noin 3h. iha läpi vrk. MUTTA!! näiden parin päivän kotikokemuksella on huomattu, että hän valvoo seittemästä kahteentoista iltaisin ja on tosi ressaantunu. mut johtuen ehkä siitä, että meil on ollu nii paljo vieraita, että hän ei oo päässy rauhoittumaan kunnolla ollenkaan.

tänään on eka ilta, ettei oo ketään käyny seittemän jälkeen ja pietu on paljon rennompi! äsken tosiaan annettiin vähä lisämaitoa (nan), jotta hän sais masunsa täyteen. tänään hän on pääasiassa vain nukkunut, ja ruokailut on ollu tosi lyhyitä ja mulla on ollu koko päivän sellanen tunne, että hänen masunsa ei oo täyttyny, ku hän on nukahtanu aina kesken... ja lisämaitoa uppos ISO ANNOS!!! ja nyt hän nukkuukin jo kiltisti omassa sängyssään =)

me on nää pari päivää pysytty päätöksessämme, että vauvaa ei nukuteta syliin, tai siis jos nukahtaa ni nukahtaa, mutta varsinainen nukutus tapahtuu vaunulla (jos ei nukahda siis rinnalle).sillä kun hän nukahtaa syliin, ni hän herää välittömästi kun laskemme sänkyyn-lämpöisestä turvallisesta sylistä "kylmään sänkyyn" - ei ihme!!

vaununukutus on ollu tehokasta! ja jää itelleki kädet vapaaks tehdä esim kotitöitä.

Pietu on tosi kiltti!! hän ei paljoa itksekele!! (vielä =P) keskolassaki hoitajat aina sano, että ku he ei ees tiä, millanen pietun itku on! hän kun on niin kiltti!

no me on itkuääni jo opittu (mutta ei todellakaan sitä, että mitä hän itkee) mutta esim pitkän iltavalvonnan jälkeen, ku yritetään saaha nukkumaan, ni hän ei itke, hän vain on ja tuijottelee paikkoja. sit ku hän alkaa nukahtamaan ni sit hän on sellanen että torkahtaa, alkaa itkee, herää, torkahtaa, alkaa itkee, herää... torkkuu 5min, itkee min jne.

heräämisrituaali on sellanen että hän heräilee vartin verran. samalla tavalla ku nukahtaa, että torkku 5min, itkee min jne... ja liian aikaisin ei saa rinnalle nostaa, sillä sitten hän nukahtaa täysin kesken ruokailun. hänet pitää herättää hellästi =) vaatetusta vähentämällä ja vaippa vaihtamalla =) (siis herättely alkaa sitten, kun hän on tässä omassa heräilyrutiinissaan! väkisin ei herätellä!!!)

mutta joo... nyt äippä menee suihkuun (ÄITI NIMITTÄI HIKOILEE IHA SIKANA!!!) ja sit isännän kainaloon =) rakastavaan kainaloon =)

TÄÄ ON NIIN MEIDÄN JUTTU!!!! =) <3

palailen sitten, kun on saatu arki täälä skulaan !! ja pyrin pääseen PIAN lukemaan tehonopeelle koneelle muiden blogit!! (tällä koneella kun blogi lataantuu niin kauan, että isin koneella oisin jo lukenu viikon postaukset läpi)

KIITOS KAIKILLE KOMMENTEISTA JA ONNITTELUISTA JA KAIKESTA!!!!

ikävöin vertaisystävien kuulumisia ja kirjoituksia, mutta vielä mä ne kerkeen joskus lukee!!! OLETTE AJATUKSISSANI KUITENKIN PÄIVITTÄIN!!!