ja Pietu on saanut viikossa 275g lisäpainoa!! JES!!! eli maito tuntuis riittävän =)

ulos voimme mennä vasta sitten kun paino on ylittänyt 3kg - mut kyl me jaksetaan oottaa =)

autolla voimme mennä mummulaan jo nyt, sillä paino on ylittänyt 2,6kg (ollen nyt 2680g)

neukkis kehui, että Pietu on TOSI virkee ja terhakka! ihan edistynein kaksviikkonen, mitä hän on koskaan nähny -  ja vielä ennenaikaisesti syntynt!

Pietu kun katselee jo maisemia ihan täpöllä =) ja tutkailee tosi tarkkaan sylittäjän kasvoja! =) ja hallitsee liikkeitään tosi hienosti!! ja nostaa päätään ihan ylireippaasti =) Eli edistynyt lapsonen =)

Meillä oli isännän kans PITKÄ listä kysymyksiä, ja saimme hyvin vastaukset kaikkeen, mikä mieltä askarrutti =)

neukkis jätti puntarin meille kotiin lainalle, jotta voimme ottaa syöttöpunnituksia. päivällä otettiin ja yhdellä 20min syötöllä Pietu sai 60g lisäpainoa =) (eli saman, mikä keskolassa oli tavoite ja joka siellä saavutettiin tunnissa siten että osa rinnalta osa pumpattua rintamaitoa pullosta ja osa luovutettua maitoa pullosta ja letkulla) Iltasyöttökin punnittiin ja se olikin sitten laiskempaa hommaa. Pietu ei oikeen jaksa illalla enää imee, ku on niin uninen. Joudun häntä siinä rinnalla aina herättelemään, että IME IME! ja 20min syötöllä painoa tulikin VAIN 20g =( joten se selittää sen, miksi ennen yöunille menoa hän on aikasta kituinen! tänään siis tiedetään antaa yöunia vasten lisämaitoa. Aion punnita vielä yösyötön, että onko silloin yhtä laiskaa imua =( VOI ETTÄ!! kunpa hän voimistuisi niin, että jaksaisi imeä läpi vuorokauden!!

TOKIKIN!!! ennen tätä iltasyöttöpunnitusta Pietu oli edellisellä ruokailulla rinnalla melkein 45minuuttiia, ja imuteho oli hyvä - joten voi olla, että sillä tehotankkauksella oli vaikutus tähän iltasyötön laiskuuteen (hope so!)

nyt äitee juoksee suihkuun, ku isi sylittelee rakasta pientä Nurmilintuamme =) <3