Olen kuullut kerrottavan, että saman äidin kohdalla jokainen raskaus voi olla täysin erilainen. Ja KYLLÄ!!! Ainaki mun kohdalla ja näiden kahden raskauden kokemuksella.

Pietulaista odottaessani ei ollut kyllä vaivan vaivaa eikä oireen oiretta, kun varsinki näin pikkukakkoseen vertaa =) Silloin sanoinkin, että raskaus sopii mun vartalolle, sillä ei ollut alkuraskauden eikä loppuraskauden ongelmia.

Mutta NYT!!!

Nyt on tilanne aivan toinen!

Etova olo on kaksneljäseiska, siihen ei auta syöminen juominen eikä syömättömyys. Happea pitää imeä vähä väliä, joko menemällä ulos, avaamalla ikkunan tai oven, työntämällä pää autosta ulos =P Uskomaton tunne!!! Koko fysiikan lamauttava ja psyykeessäki tuntuu! Vaik tekee kaikkesa, ettei psyykkeessä tuntuis, ni tuntuu se vaan. Pistää mielen matalaks. Ei tän raskauden kans. vaan sen, että en pysty satakymmenen prosenttisesti olemaan Esikoiseni kanssa

No onneks Nurmilintu rakastaa köllöttelyä <3 Monta kertaa päivässä hän sanoo: "Äiti köllötellään! Isi köllötellään! Minä köllöttelen!" jne =) ja mehän sitte köllötellään. Onneksi hän rakastaa myös äitivuorella kiipeilyä, eli ku äiti köllöttelee, ni Poika kiipeilee päällä <3

Oksentaa ei oo tarvinnu... tai no tarvinnu ja tarvinnu. Tuntuis, että ku sais oksennettua ni olo helpottais =/ mut ei vaan tuu ei. No etoillaan ny sitte!!!!

Uusimpana, ja välillä jopa huolestuttavana vaivana on ylikova pulssi. siis ei nopee. mut voimakas. välilä tuntuu että sydän pyrkii ulos korvista, niin että tärykalvot iha tuntuu paisuvan   Välillä se hakkaa rintalastan läpi nii että näyttäis siltä että koko rintalasta iha hytkyy...

Yks iha odotettavissa oleva juttu on huimaus ja "NYMMÄPYÖRRYN" olo. Sillon ei auta ku vetää maahan maate ja nostaa koivet ilmaan. Silloinkin on varma äitivuorelle kiipeilijä täydessä tohinassa <3 Mut emmä enää oikee uskalla ees ottaa Poikaa syliin, ku pelkään että pyörryn. Varsinki jos nousen autosta tai sohvalta ja pitäis Poika ottaa "kyytiin" ni iha varma horjahdus tapahtuu... ja ei ku poika maahan ja äiti tolpilleen.

Onneksi läheiset tukee!!! Ois ihan kamalaa jos he vähättelis ja ois sillee että mitä toi ny tossa taas esittää!!! Appiukko on huolissaan, ku oon iha rapulaisen näkönen =P Anoppi on huolissaan etten vaan rasita itteeni liikaa. Isäntä pitää huolen että mä syön juon ja lepään! Ja hän on ottanut ihanasti kotityötkin oma-aloitteisesti päävastuulleen. Ja hän puhuu kyselijöille avoimesti, että Äiti ny on vähä heikos kunnos ;) eikä maalaile mitään ihannekuvia seinille, että "juu ei äipällä oo mitää hätää, unelmiensa kunnossa, kato ei lapsettomuushoitojen jälkeen voi kärsiä raskausoireista ;)" Ehei, vaan hän avoimen rehellisesti sanoo, että ny ei oo helppoo. Ja tosta mä tykkään, sillä rehellinen pitää olla. En tarkota että pitää vali vali mari mari, vaan sanoo niin ku asiat on, mutta ei tee siitä sen suurempaa numeroa =)

Sillä, mä olen voinut ja voin edelleen kyllä tosi huonosti! Mutta ajattelen, että tämä kaikki on merkki siitä, että HYVIN MENEE!!! =)))))

Töllis taitaa olla tyttö, joka haastaa vain äitinsä ihan alusta saakka =)  <3 <3 <3

 

Mulla on vielä viikko lomaa!!!!! JEEE!! koskaan en ole nauttinu lomastani näin paljon!! tässä kunnossa en kertakaikkiaan kyllä jaksias hoitaa muidenkin lapsia!! toivottavasti viikossa olo kohenee niin, että jaksan taas hoitolapsia hoitaa ihan täysillä!!!!!!!