Ystäväni Ee kyseli tossa taannoin oireilujeni perään... Aluks musta tuntu, että ei oo mitään listattavaa, mutta pikkuhiljaa alko löytymään asioita, joita ei normielossa mukanaan kanna. Nythän on vasta rv 5+5, mutta jotain outoa kropassani kuiteski jo on.

* pissitaukoja pitää pitää iha jatkuvasti...tsiljoona kertaa päivässä, ja joskus jopa yössä

* jatkuva näläkä, eikä ees mikään pikkunälkä, vaan iha oikee mourunmourunmourunmassu - ukkosta mahassa

* RAIVOSTUNEISUUS!!!!!!! ARGH... siitä ei sen enempää... mut pinna on siis iha kokoajan tiukilla

* nänninnäpykät on pystys iha-koko-ajan - siististi sojottaa eripareina paidan "läpi"

* hajuherkkyys. esim eilisen päivän haistoin iha koko päivän nenässäni homeen hajun. siis sellasen leipähomeen. kallasin, kaivoin, etsin ja käänsin joka paikan nurin, mut ei missään hometta...siis ainakaan leipähometta, ja toivon että muutakaan hometta ei löytis ikinä!

* ällö-öllö-olo, olo on välillä ku huvipuistolaitteissa päivän kieppuneella. oksennusta ja oksetusta ei ole havaittavissa, mut huvipuistoäklö kyllä

* väsyn aste on iha toista ku noin niinku yleensä. ja se ei oo sellasta "nukunpa väsyn pois" vaan sellasta "hohhoijaa ku jaksais"

* sit mää tunnen noi lisääntymiselinalueet iha kokoajan.

* sit mää heräilen öisin siihen, ku mä jotenki venyttelen tota alavatsaa ja kohdun seutua... ja aina säikähän et miks mä niin teen... et onkoha se vaarallista. mut neukkis sano sillon Pietun odotuksen aikana, ku huomasin tekeväni ihan samaa, että se ei voi olla vaarallista ku se tulee sillee niinku sisäisesti, että kroppa ite siellä haluaa venytystä aikaiseks.se on siis tahdostariippumatonta hommaa

* itkuherkkyys... vaik mä en siis itke! mutta siis veet nousoo vähemmästäki silimiin ja katse pitää kääntää liikutuksen aiheuttajista pois. IHA NAURETTAVAA!!! esim eilinen Suurin Pudottaja ja itkevä mieslauma!!!! HOHHOIJAAAA!!!

* pesänrakentamisvietti =P pakko vaa häsätä tai ees suunnitella kokoajan jotain. pääsääntöisesti jää kyl suunnitteluasteelle, kohdan seittemän mukaisesti. mut eilen oli pakko tehä suursiivo =O onneks Isäntäki osallistu!!!! (mä ootan että tää pesänrakennusvietti iskis nii pahana, että saisin ton hiton  punaasen kammarin kuntoon. se on IHA TÄYNNÄ ROJUU!!!!)

* ompeluvietti... voi kui palijo mää oon ostanu kangasta jotain rojektia varten, mutta sitte on taas iskeny kohta 7 ja kankaat ootteloo pusseis... nooh, jospa tääki vimma iskis päällensä tosi voimakkaana... tosin eka pitäs saaha se punaane kammari kuntoon, notta ois paikka mihinä ommella.

 

Määhä jouduin käyttään Pietun aikana insuliinejä, johtuen yleensäki korkeasta sokeritasapainostani ja sit suoleen käytettävästä kortisonista (joka siis nostaa sokeriarvoja iha "luonnostaan") Noh, mulla on siis kotona sokerimittari, ni iha huvikseni aloin mittaileen... ja voijettä!!!!! aamuarvo on 5.1 - 6.1. Soitin neukkikselle ja kysyin, et mis vaihees asiaan pitää puuttua, ni se sano että heti vaan ruokavalio käyttöön ja aamumittauskäyrää ultraan asti, sit het ultran jälkeen neuvolan kirjoille ja rasitustestiin. sain uuden mittarinki, ja sillä arvot on vielä korkeampia ku vanhalla, keskiarvoisesti 5.7 (mittarin mukana tulleitten ohjeitten mukaan paastoarvo sais olla 5.5, mut kuuklettamalla sain tietää että osassa sairaanhoitopiirejä raja-arvo ois 5.1, 4.8, 5.5... eli se heittelee... mun 5.1. arvo on kuulemma meidän rajojen alapuolella, mut 6.1 on jo liikaa. joten käyrää piirretään nyt parisen viikkoa ja sit siihe paneudutaan tarkemmin.