Eka neuvolssa istuin puoltoista tuntia =) ja puhuin puhuin puhuin ja puhuin =)))) vakituinen neukkis oli lomalla ja sijaisena oli hyvä ystäväni ja tuntui todella luonnolliselta puhua hänen kanssaan - vaikka jossain vaiheessa etukäteen mietin, että minkähänlaista se ny on sit ystävälle jutella "virallisia" ;)

Painoa on hoidon alottamisesta tullu KAHEKSAN kiloa =O ounou!!! MUTTA johtuisiko se siitä, että syyskuu-joulukuu aikana tiputin painoa 15kg, joten se ottais sitä ny sit takas ensin =( Mutta emmä ota tästäKÄÄN ressiä =P

Sydänääniä kuunneltiin, mutta ei niitä vielä tietenkään kuulunu. Pietulaiseltakaan ei kuulunu ku joskus 11 viikolla tai jotain. Ja Tölterin kanssa oli neuvolassa nyt vasta rv 9+2 (nyt on siis 9+5)

Np-ultraanki tuli jo aika ja se on 18.8. Sokerirasitukseen meen tässä lähiaikoina, ma pitää tilata labrasta aika. Paastoarvo meitsillä on jo nyt korkea, joten insuliinille joudun. Ultrapäivänä on myös äitipolin lääkärin vastaanotto, sillä katotaan juurikin nuo sokerit ja se, millaista seurantaa nyt käytetään ton suolen takia. Pietulaistahan kävin lääkäröimässä aina 2-3 vkon välein. Ultraa oli siis tiuhaan tahtiin =P

Vointi on ollu ainavaan heikko. Nyt oon saanu pari kertaa oksennettuaki ja se on kyl helpottanu iha älyttömästi!! Tänään oksensin "monta pöntöllistä" ja vissy ei ole kivan tuntuinen nenässä =P ja verilätyt ei oo kovin herkun näkösiä kerran pureksittuna =P Mutta se helpottiki oloa niin, että ku meillä oli sellanen äiti-lapsitapaaminen (jonka yhtenä hyvänä osana on SYÖMINEN =) tai mässääminen) ni meitsi sai naatiskeltua herkkuja iha kunnolla =P Tapaamisessa meitsin piti vaan muutamaan otteeseen vetää lattialle maate =P jotta jakso taas sit seurustella =)))

Mut nyt on olluki IHANAN VILIPOONE PÄIVÄ !!! =)))) jopa niin tuulinen että hartiat jämähti vaunulenkillä =O ne ei ookaan pitkään aikaan vaivannu. Mut kaikki tänne nyt vaan !! Ei tää likka piänestä murru!! (mut viikon päästä vois jo hellittää kunnolla, ku Isännän loma loppuu)