Pahoinvointi alkoi toissapäivänä ja se on 24h =) mutta OLKOOT!!!!! terveoloa vaan!!!! kunhan Tölteri voi hyvin!!!

Väsymys on todellaki iha toista luokkaa ku normisti!! Mää nukun suvereenisti tunnin päivässä (lasten kanssa) ja sit illal viel pitää iha vaa maata ja olla, ku Isäntä häärää Esikoisen kanssa <3 <3 <3 Niillä se yhdessä häärääminen onnistuu nii vaivattomasti!!! Isi ku tekeeki kaikkee jänskää!! niinku maalaa, korjaa koneita, ajaa nurtsia, kärrää tavaraa peräkärryllä yms yms yms. Äiskä vaan siivoaa kokkaa tai pyykkihuoltaa, ei niitä oo kiva tehä, joten mieluummin sit haluis olla sylissä =) Ja toki äiskäki sit valitsee sen sylittelyn halistelun ja köllöttelyn =)

Finnit oih nuo ihanat teiniajan läheisimmät ystäväni.... =P Jo Pietulaista odottaessa kukin iha joka paikasta nii, että jopa mun oma isä sano että eikö niille voi tehä mitään ja eikö niitä tosiaan saa piiloon millään =( No nyt ne on takasi!!!!! ja nii pirun kipeitäki vielä!!! Mutta OLKOOT!!!! terveoloa vaan!!!!! kunhan Tölteri voi hyvin!!!!

 

Mutta toi pahoinvointi! Se on paljon voimakkaampaa, ku mitä muistan Pietulaisen ajalta! Tokiki sillon oireilin nii pirusti tota suoltani, että tais raskauspahoinvointi vähä niinku kadota sen taakse. Tai sit tää vaan on iha erilaista. Mutta OLKOOT!!!! terveoloa vaan!!!! kunhan Tölteri voi hyvin!!!!

Pahoinvointiin auttaa ehdottomasti raitis ilma!!! =) ja onneks työn puitteissa pihallaolo kuuluu tiiviisti päivään!   Sitä helpottaa hetkeksi myös pieni syönti tai juonti, mutta ku mulla nuo sokerit on korkealla jo nyt, ni pyrin pitämään kiinni säännöllisestä syömisestä. naukkailen sitte nesteitä pahimpaan hätään. ja ku tuo syöminen tuppaa tekee nii, että ei mee ku kotva ni maha jo kurnii ja huutaa nälkää.. eikä mulla VOI OLLA NÄLKÄ!!!! ei voi ei!!! joten se on kropan tekemä jippo, yrittää raukka huijata mua!!!!

Sosiaalinen en jaksais olla juuri lainkaan, haluaisin vain keskittyä perheeseeni ja napaani!!!! haluaisin elää ihan vain meille!!! ja vähän itelleni. puhelin on nykyään lähes kokoajan äänettömällä... epäkohteliasta, mutta nyt on sen aika!!!

Vuosi sitte makasin sairaalassa suoleni takia, peläten Pietulaisen tilaa; ja silloin jo päätin, että elän perheelleni ja itelleni - ja varsinki nyt aion pitää siitä kii!!!!