Tänään siis rv 12+2 <3

Niskapoimu oli 1,2mm, eli 0,1 pienempi ku Pietulaisella <3 kesti kyl KAU-AN ennenku Tölteri suostui kääntymään niin, että poimun sai mitattua. Jääräpää <3 Kätilö yritti saaha pientä liikkeelle niin sillä sauvallasa ku vatsan päältä heiluttelemallaki, mut ei, ehei, miks mää tästä kääntyisin? välil mun piti käydä vessas ja käveleskellä, jospa Pieni siitä intoutuis kääntymään, mut ei, ehei, miks mää tästä kääntyisin?

Lääkärinkin tapasin ja hän arvioi mun sokerihommat. Ei vielä hälyyttävää, sillä "vain" paastoarvo on koholla. Neljä viikkoa mä viel mittailen kotona ja panostan ruokavalioon, ja sihte kahtellaan uuvemman kerran.

En oo kyl ennen pelänny näin pirusti ultraa!!! Vaikka raskausoireet on ollu iha sikasikavoimakkaat, ni PE-LOT-TI!! menin kattokaas piru vie ostaan jo sen dopplerin... eikä sieltä tietenkää mitään kuulunu! muistin, että Pietulaiselta äänet kuulu jotain 10+4, ja ku ny ei kuulu, ni APUVA!!! mut otin Pietulaisen äitiyskortin ultrareissulle mukaan ja lueskelin sitä autossa, ni hokasin, notta olihan se 10+4, mutta se neljäki tarkotti viikkoja =P eli ne kuuluki rv14. joten ei enää hätää.

Ja nähtiihä me toki se syke sit ultras ja liikkeetki oli iha selvät =) Pienokainen imeskeli peukkuu ja tuumas että tästä asennosta en käänny, sillä tässä on juuri hyvä olla!!

 

JA toivottavasti hänellä on siellä hyvä olla vielä sellaset 30 viikkoa <3