Raskaus voi hyvin <3 Vauva on TO-DEL-LA vilkas ja riehuvainen! Ihana tuntea liikkeet!! Suppareita ei oo juuri lainkaan, muutamia kiristyksiä sillo tällö, mut iha toista luokkaa ku Pietulaista odottaessa.

Mut sit toi mun perustautini =( Olin sairaalassa sisätautiosastolla 6pv, josta 5 pistettiin kortisoni suoneen kahdesti päivässä. Se rauhotti tilannetta hyvin. Sit kotiin, kaks päivää saikulla ja kaks töissä ja vielä pahempaan kuntoon =( lämpökin oikee nous. Ei muuta ku soittamaan hoitavalle taholle, notta mitäs ny... saikkua loppu raskauden ajan, tai siis tammikuun puoleen väliin, jolloin jään talvilomalle ja sit siitä äippikselle. IV kortisonia jatketaan taas 5pv, mut osastolle ei tarttennu mennä =) käyn 45km päässä aamuin illoin ottamas ruiskeet. Tänään oli oikee tehokas käynti, ku 19.45 sammutin auton ja 19.52 käynnistin uudestaan. Silti reissuun menee aina reilu tunti. Nooh, mieluummin parit tunnit ku viikko osastolla.

Tänään olin kyl IHA NAATTI!!! patterit oli enemmän ku loppu! =( en saanu aikaseks mitään! Onneks Pietulainenki oli sen verran naatti, että me vaa luettiin kirjoja, ajettiin traktoreilla ja kuorma-autoilla ja köllöteltiin <3 Isäntä oli jouluostoksilla ;) Sit ku isäntä kotiutu, ni meitsi linnottautu makkariin peittojen alle pimeään ja yritti ladata akkuja. Ny on patterit ees neljäsosa täynnä =P

Kunpa Vauveli pysyis vielä 6-7 vko kohdun suojassa !!!!!!! Vaikka sairaalassa kaikki hoki että nyt on turvalliset viikot, ni EI OLE!!! emmä ny iha tyhmä ole!!! Tottakai haluan, että vauva ois täysaikainen!! Vähintään sen 36 viikkoa, niinku isoveljensäki!!! Mut ei yhtään ennenaikaisempi!!!!!!

Kortisonikännissä me molemmat ollaan =/ molemmilla on kamalan levottomat jalat!! Ja molemmat valvoo enempi ku nukkuu. Kivaa =P

Mut raskaus voi hyvin!!