Kaikki näyttäis olevan rakenteellisesti ok, noin niinku ultrakoneen tarkkuudella <3 Ja viikkoja täsmäs 21+1, eli just jämpti kaveri <3

Insuliiniannos on passeli ja arvot on pysyny hyvinä, joten hyvin menöö. Olenki elämäni kunnossa =) Viiden viikon päähän seuraava kontrolli, kokoarvio, rakennetsekkaus ja inskatarkistus.

Kätilö oli ihanan täsmällinen tarkka ja selitti kaiken juurta jaksain <3 kiitos kätilölle!!! "Voi kuinka ihanasti isot suonet menee ristiin, katsokaa!!" ja mehä katsottiin, mut emmä mitään risteäviä siellä erottanu =)

Kuvia ottaessa kätilö tuumas: "Tää on nyt niin musta, ettei tästä oikee saa kunnon kuvia!" me siihe sitte että "no just joo! taas ne on tampereen labrassa sotkenu" =))))) mutta joo, siis Tölteri oli sellaisessa asennossa, ettei siitä saanu selvää kuvaa, ku kaikki näky nii mustana =P ei kuulemma ihonväriä nää, mutta että synnytyksessä se sitte selviää =)) isäntä tuumas että tällaisen taantuma-ajan lapsissaki taitaa sit kotimaisuusaste olla vain sen 50% ?  =)))

Ja ku meillä on niin vahvasti ollu se tyttöolo, niinku kaikilla muillaki, paitti mun äidin äitillä, joka on varsinainen lapinnoita, ni voin sanoo että noidan vaistot eivät taaskaan pettäneet =) paitti siinä suhteessa että vielä eilen mummu sano että "KAKS SIELLÄ ON, sano mun sanonee!!!" =O mut ei oo ku yks, ei vaikka kuinka etsi ja etsi =P